FacebookTwitterEmailPrintΜοιράσου

«Νεανική Παχυσαρκία- Κίνδυνοι- Διατροφή»

Written by Γραμματεία. Posted in Χωρίς κατηγορία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Πνευματική, Πολιτιστική & Κοινωνική Κίνηση Βορείων Προαστίων, ο Σύνδεσμος Φιλίας Εθνών & η Νεανική-Αθλητική Ακαδημία Μελισσίων «Ο ΑΘΛΟΣ» σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «Νεανική Παχυσαρκία-Κίνδυνοι-Διατροφή» 

το  Σάββατο  31 Ιανουαρίου 2015   & ώρα 18:30,

στο νέο μας χώρο Οδυσσέα Ανδρούτσου 4 & Ελευθερίου Βενιζέλου. Ομιλητές: Δρ Ίλια Θεοτοκά, Ψυχοθεραπεύτρια, Αθανάσιος Γιαλούρης Ιατρός, Δ/ντής Νοσοκομείου Ελπίς- Συγγραφέας, Μαρία Θωμοπούλου, Αισθητικός.

Η παρουσία σας θα είναι χαρά μας.

Η Πρόεδρος  της Π.Π.Κ.Κ.Β.Π       Η Πρόεδρος του Σ.Φ.Ε             Ο Πρόεδρος του «Ο ΑΘΛΟΣ»

                                                 Μαρία Αραμπάνου                 Ευαγγ.Βλυσίδου-Λεονταρίδου         Νικόλαος Παπαδόπουλος          

Κλικάρετε ώστε να δείτε την Πρόσκληση 31-1-15 Παχυσαρκία Πρόσκληση

Trackback from your site.

Γραμματεία

Η Πνευματική Κίνηση είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1981 (απόφαση Πρωτοδικείου 3722/82) με πρωτοβουλία ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών από τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Σκοπό έχει: - Να διαδώσει και να διασώσει την πολιτιστική μας κληρονομιά. - Να ερευνήσει και να μελετήσει θέματα που άπτονται της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. - Να συνεργαστεί με άλλους φορείς (εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς, κ.ά.). - Να παράσχει σωστή διδασκαλία και ουσιαστική γνώση κυρίως στους νέους και σε συνδυασμό με την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος να οδηγήσει τον ενδιαφερόμενο στη διά βίου εκπαίδευση με τρόπο μεθοδικό και ευχάριστο. - Να βοηθήσει του νέους Ευρωπαϊκών χωρών να γνωρίζονται μεταξύ τους, να αναπτύσσουν φιλίες και συνεργασίες.