FacebookTwitterEmailPrintΜοιράσου

Παρακολούθηση Θεατρικής Παράστασης » Η ζωή μπροστά σου»

Written by Γραμματεία. Posted in Χωρίς κατηγορία

Η Πνευματική Κίνηση έχει προγραμματίσει την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Η ζωή μπροστά σου»  του Ρομάν Γκαρί σε σκηνοθεσία & πρωταγωνιστικό ρόλο της Άννας Βαγενά

την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 στο θέατρο «Μεταξουργείο». Η παράσταση ενδείκνυται για παιδιά & ενήλικες.

Μια συγκλονιστική ιστορία, γεμάτη χιούμορ, συγκίνηση και τρυφερότητα. Μια ιστορία που μιλά για το θρίαμβο της ανθρωπιάς και της αγάπης πάνω στη μισαλλοδοξία όλων εκείνων, που προσπαθούν να χωρίσουν τους ανθρώπους σε φυλές, θρησκείες και έθνη. Θέμα εξαιρετικά  επίκαιρο στις μέρες μας.

Η μεταφορά & επιστροφή θα γίνει με μισθωμένο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρήσει στις 17:45 από την πλατεία στον Άη Γιώργη

στα Μελίσσια.

              Δηλώσεις συμμετοχής:  Ηλεκτρονικά στο : info@pkvp.melission.gr

&

Τηλεφωνικά  στην Πρόεδρο κ. Μαρία Αραμπάνου  στα : 210-61 38 940  & 6973-051606.

Trackback from your site.

Γραμματεία

Η Πνευματική Κίνηση είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1981 (απόφαση Πρωτοδικείου 3722/82) με πρωτοβουλία ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών από τα βόρεια προάστια της Αθήνας. Σκοπό έχει: - Να διαδώσει και να διασώσει την πολιτιστική μας κληρονομιά. - Να ερευνήσει και να μελετήσει θέματα που άπτονται της τέχνης, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης. - Να συνεργαστεί με άλλους φορείς (εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς, περιβαλλοντικούς, κοινωνικούς, κ.ά.). - Να παράσχει σωστή διδασκαλία και ουσιαστική γνώση κυρίως στους νέους και σε συνδυασμό με την καλλιέργεια της ψυχής και του πνεύματος να οδηγήσει τον ενδιαφερόμενο στη διά βίου εκπαίδευση με τρόπο μεθοδικό και ευχάριστο. - Να βοηθήσει του νέους Ευρωπαϊκών χωρών να γνωρίζονται μεταξύ τους, να αναπτύσσουν φιλίες και συνεργασίες.